Meidän palvelumme

Me annamme tarjous hinnasta 10% ryhmille ja yrityksille

Varaa aika nyt tai kysy tarjouksesta omaan yritykseen


Intialainen päähieronta

Intialainen hieronta auttaa rentouttamaan pään ja kaulan lihakset, lievittää stressiä ja parantaa päänahan verenkiertoa. Hierontaa käytetään unettomuuden ehkäisemiseen, päänsärkyyn ja krooniseen silmien väsymykseen. Intialaiseen päähierontaan liittyy yläselän, hartioiden, käsivarsien ja pään hieronta, sekä akupunktio hieronta kasvoille. Sopii syvään rentoutumiseen.

Hinnat:
30 minuttia - 30€


Klassinen hieronta

Nykyaikainen tekniikka klassisesta hieronnasta auttaa, paitsi tuki- ja liikuntaelinten sairauksien kunnostamiseen, mutta antaa myös rentoutua ja lievittää stressiä ja jännitystä.

Hinnat:
30 minuttia - 35€
45 minuttia - 45€
60 minuttia - 55€
75 minuttia - 65€
90 minuttia - 75€


Urheiluhieronta

Urheiluhierontaa sovelletaan käytännössä parantamaan fyysistä kapasiteettia ja lisäämään urheilijoiden suorituskykyä. Tämän tyyppisen hieronnan käyttö, edistää nopean hyvän kunnon saavuttamisen, sekä sen säilyttämisen. Lisäksi urheiluhieronta on hyvä keino valmistautua kilpailuun, mutta se myös auttaa taistelemaan väsymystä vastaan.

Hinnat:
30 minuttia - 35€
45 minuttia - 45€
60 minuttia - 55€
75 minuttia - 65€
90 minuttia - 75€


Kasvohieronta (face lifting)

Se ei ole pelkästään käsin hieronta. Se on taito kääntää aikaa taaksepäin, nuorentaa ulkonäköä 5-7 vuotta, korjata veltostuneita piirteitä, nostaa silmäluomet ja posket. Kohotushieronta on luonnollinen vaihtoehto kauneusleikkauksille. Kohotushieronta on suositeltava niille, jotka haluavat palauttaa kasvojensa nuoruuden eivätkä saa käyttää kirurgisia kohotusleikkauksia. Käyttäen erikoismenetelmää nostan lihakset uudelle paikalle. Kohotushieronnan tulos näkyy heti ensimmäiseltä käynniltä.

Asiakkaat tuovat usein mukanaan nuoruuskuvia, jotta loisin samankaltaisen näön. Mielelläni luon! Kohotushieronnan tulos säilyy taatusti noin puoli vuotta. Puolen vuoden kuluttua toistan hierontaa. Jotkut käyvät hieronnalla kerran viikossa tai kahdessa, etteivät kasvot roiku. Kohotushieronta auttaa myös niitä, joilla on ongelmat suupielissä.

Hinnat:
30 minuttia - 35€
45 minuttia - 45€